Crownfunding project van Roos van der Pas

Eind mei werd ik de trotse winnaar van de allereerste NIKI WORIES AWARD. Na een leerzaam seminar vol motivatie en inspriratie kreeg ik, naast deze eervolle titel, ook nog een week training aangeboden in Canada met verblijf en lessen van senioren dames nederlands kampioene Niki Wories en haar coach Ian Connolly. 

Canada, het kunstschaatsland bij uitstek, staat al langer op mijn wensenlijstje. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om deze trainingsweek te gaan plannen. Mijn avontuur gaat beginnen met het boeken van een vlucht en dat is precies waar ik jullie hulp bij wil vragen? Wil je mij financieel steunen op weg naar Canada? Elke donatie groot of klein zorgt voor een grote glimlach op mijn gezicht!

Ik ga komende week ook een webshop toevoegen aan mijn website, www.roosonice.nl, waar ik gehaakte schaatskadootjes ga verkopen die ik samen met mijn moeder maak. De verkoopopbrengst wordt uiteraard ook aan mijn ticket besteed. Elke euro boven mijn streefbedrag ga ik besteden aan extra privé-lessen.